Eeeeee pa sad

Obzirom da sam mutio oko jednog takvog , ubacio sam 50mW iz Swipera i izbio 240W jer je on ipak dvostepeni.
Obzirom na 1:9 trafoe na ulazu i izlazu ,nakon šta sam ih ubacio u regularnu mirnu struju ,pala je ideja da se pokuša
i na 70/50MHz.
E ,u tu svrhu je skinut cirkulator i filter

Sve je bilo dobro sa malim smanjivanjem snage do 110MHz , a zatim je snaga počela jače padati i na oko 80MHz je zasvjetlilo i pala na 0W nakon svjetlećih efekata

Naime u žaru podešavanja ,na nižu frekvenciju zaboravio sam da je pobuda selektivna ,za razliku od izlaza i evo me na početku......
Naravno bilo je još kolega sa "boljim " uspjehom ,tako da me to tješi

Lakše je kad nisi sam

Zbog toga ,sada kad sam nabavio MRF151G i na hladno pušem

Obzirom na činjenicu da će sve više takvih sklopova biti i kod nas ,mislim da je i ovakva vrsta rasprave (edukacije) dobra.
Hvala Dragane na sugestijama ,a kad uhvatiš vremena možda još koju aplikaciju sa ovim modernijim stvarima

Gorane ,hvala na odgovoru, ali kad budeš našao vremena možda neka aplikacija za zaštitu biasa.
Ako ti bude zgodno i aplikacija od K5RUS bi bila dobrodošla ,jer me u zadnje vrijeme to sve više zanima

Damire, osim straha od " izbora pape " pri ponovnom puštanju u pogon ,neću zaboraviti vratiti cirkulator

Hvala svima ,a mislim da bi diskusiju trbealo produbiti ,jer iako na Net-u ima svega, uvijek je dobro razmijeniti iskustva i ideje, pa zato forum i služi

Idemmmooooooo

Mike