GM, iskreno jucer je bio dosadan dan, SU1SK cim sam upalio stanicu i do kasno navecer nista...
Malo sam trcao sprint do 10el antene 50m a barem 30tak puta - daj vamo daj tamo - V2 pobjegao u prvom otvaranju
pokupili ga sam biggunovi iz Italije (nikad na WC kad se cuje nova zemlja)... dobro, ja ljut ka pas... mozda se opet pojavi.
Later Ik5 spotira TZ6EI, idem ja trcim prespajam antene - zero, dobro tip se zeza malo

Nije proslo sat vremena evo njim EME signal zovu- zvao sao ih vise od 2h - nisam napravio qso...kazu mi pa tek su poceli... mislim da su malo gluhi i da imaju visok sum ili nesto slicno...signal je dolazio 55 po instrumentu sto na IC706 znaci odlican ajde zovi

Cak sam probao i sa 10el signal skoro pa isti... Cestitke 9A4RC na qso.
Slag na kraju 7V spotira na 111 V29, cujem ga on mene naravno ne cuje... ide qsy na 104 - zovem ga up nista, idem vecerati vratim se nadjem da slusa 0.35 do 0.4 (nakon pola sata ako ne i vise) up i ta dam, odradim ga iz prve. Jos jedna nova zemlja na popisu, sad razmisljam ko ce sve te silne dolare slati da se nesto od toga potvrdi

Alora, more later...15min

Odo ja sa beamom na 300 (odokativno) nemam pokazivac smjera niti rotor kontrolu, i pocnu padati ameri - 70 komada, dosta za moj lowpower - K1TOL kaze da nikad do sad nije cuo toliko engleza na 6m sa tako jakim signalima... odlicno otvaranje

Cudno malo ali to je nas prvi hop prema USA a engleza i iraca ni za lijek... chordial hop
XE2WWW sam cuo, no za njega treba vise od 1KW... ima visok sum i slabo cuje...
Dakle, prije rastave braka ostaje mi jos 5J0BV koji zove i ne zove prema nama (crko ACOM), problemi sa lokacijom, J39BS se uvijek pojavi navecer i mislim da ima losu poziciju... 8R1TO smjena je danas... FP je jucer bio aktivan... itd...
73 i cujemo se Pa3k