Info za moderatora ovog foruma: S58RU je pokusao sigurno petnaest puta se kao novi korisnik prijaviti na forum ali mu nije uspijelo "nije sposoban" , svoju postu je proslijedio meni da ja stavim na forum.
( Molim moderatora da prekontrolira stanje upisa novih korisnika ).
Pismo od S58RU
Pozdravljeni!
Ime mi je Rudi s58ru.
Repetitor na Učki ne morem uporabljati. Lahko samo spremljam njegov signal preko repetitorja od Maura IV3WSJ – S55TVJ, ki ima za to prilagojen vhod na 10 GHz.
Prebral sem vseh 11 strani vaše večletne diskusije na tem forumu, da bi si ustvaril sliko o vašem mišljenju o tem repetitorju.
Problem, ki ga jaz vidim, je v tem, da repetitor, dokler dela, ni od nobenega.
In iz napisanega se ne vidi nobene želje po obnovi tega repetitorja.
Darko pravi: repetitor umira, jaz ga ne uporabljam, a tudi denarja nimam na pretek.
Repetitor, dokler dela, je od Zveze. Torej od tu bi moral priti denar za obnovo.
Jaz ne poznam vaše Zveze, a če pogledam našo….
V igri ostanemo le mi RA, ki smo in bomo uporabljali ta repetitor, če nam bo omogočeno.
Moj predlog bi bil, da nakazujemo na Darkov bančni račun prostovoljne prispevke.
( Bančne storitve za odpreti dodatni bančni račun so drage). Ta denar ne bi bil za nabavo niti za obnovo, ampak za amortizacijo repetitorja.
Na tem forumu bi lahko obveščali o višini naših donacij.
Če bi bilo dovolj denarja, bi lahko prosili Darka še za dodatni digitalni repetitor.
73 s58ru