Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - 9a2tn

 Str: [1]
1
Članske diskusije / Odg: *ZAGREB RADIO FEST* - JARUN 2010
«  : 15. Rujan. 2010, 08:27:05 »
Još nekoliko neobjavljenih slika sa ZRF-a na našim stranicama www.hamradio.hr/9a1bop

2
Članske diskusije / Odg: *ZAGREB RADIO FEST* - JARUN 2010
«  : 12. Rujan. 2010, 10:28:22 »
Ja sam očekivao više komentara! Možda je još rano... Slavonci su vrlo zadovoljni. I ponosni.
Mi smo "za prvu ruku" stavili "radni" materijal na naše stranice www.hamradio.hr/9a1bop. Pogledajte.
Namjera nam je napraviti CD o "Slavonskoj kući" pa molimo sve koji su nešto snimili da nam pošalju svoje slike na 9a1bop@gmail.hr
Hvala domaćinima. Pravi su. To je poruka budućim suorganizatorima.

A Zlatkovi komentari? Šta da kažem kada je on ipak naš (davno je otišao ali korjeni vuku...), on može biti i subjektivan ali i realan u ocjeni jer zna sve slatke tajne. Ipak, Zlatko, drago nam je pročita takav komentar. Hvala

3
9A activity contest / 9A ACT - dopuna pravila
«  : 20. Veljača. 2009, 14:32:22 »
RK: Belšće, Dalj, Đakovo, Josipovac, Čepin, Osijek i Našice predložili Izvršnom odboru HRS-a da razmotri prijedlog u svezi dopune propozicija 9A activitija.

Uvodjenjem kategorija:  klubovi izvan 9A, osobne postaje izvan 9A. Kategorije se odnose na opsege:2m,70cm i 23cm.

Redosljed stanica bodovao bi se isto kao i za 9A postaje kumulativno po završetku natjecateljske sezone. Plakete bi se djelile za prva tri mjesta u svakoj kategoriji, a do 10.mjesta diplome.

Obrazloženje: U poslijednja dva aktivitija nema postaja iz YU, E7, jedna ili dvije iz HA, S5. Postaje iz OK i OM ne okreću se u našem smijeru. U osobnim kontaktima sa natjecateljima iz našeg okruženja  ukazali su nam da nemaju više motiva za akativnošću u našim natjecanjima.

Ovakovim dopunama očekujemo veču aktivnost iz našeg okruženja, smanjili bi broj egzotičnih veza u logovima 9A postaja, a postali bi novi centar aktivnosi na UKV-SHF opsezima.

Ako se uvedu  kategorije postaje izvan 9A, postaje koje su dosad poslale logove prebaciti u navedene kategorije tako da bi slijedeći periodi bili uredno bodovani za stanice koje se prijave.

Obavješteni smo da je ova inicijativa USVOJENA na jučerašnjem Izvršnom odboru HRS-a.

 Str: [1]