Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - 9a2tn

 Str: [1]
1
9A activity contest / 9A ACT - dopuna pravila
«  : 20. Veljača. 2009, 14:32:22 »
RK: Belšće, Dalj, Đakovo, Josipovac, Čepin, Osijek i Našice predložili Izvršnom odboru HRS-a da razmotri prijedlog u svezi dopune propozicija 9A activitija.

Uvodjenjem kategorija:  klubovi izvan 9A, osobne postaje izvan 9A. Kategorije se odnose na opsege:2m,70cm i 23cm.

Redosljed stanica bodovao bi se isto kao i za 9A postaje kumulativno po završetku natjecateljske sezone. Plakete bi se djelile za prva tri mjesta u svakoj kategoriji, a do 10.mjesta diplome.

Obrazloženje: U poslijednja dva aktivitija nema postaja iz YU, E7, jedna ili dvije iz HA, S5. Postaje iz OK i OM ne okreću se u našem smijeru. U osobnim kontaktima sa natjecateljima iz našeg okruženja  ukazali su nam da nemaju više motiva za akativnošću u našim natjecanjima.

Ovakovim dopunama očekujemo veču aktivnost iz našeg okruženja, smanjili bi broj egzotičnih veza u logovima 9A postaja, a postali bi novi centar aktivnosi na UKV-SHF opsezima.

Ako se uvedu  kategorije postaje izvan 9A, postaje koje su dosad poslale logove prebaciti u navedene kategorije tako da bi slijedeći periodi bili uredno bodovani za stanice koje se prijave.

Obavješteni smo da je ova inicijativa USVOJENA na jučerašnjem Izvršnom odboru HRS-a.

 Str: [1]