Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - 9A2R

 Str: [1]
1
Repetitori / Odg: Popis aktivnih repetitora
«  : 20. Ožujak. 2020, 14:04:28 »
Pozdrav svima,

U temi je  Petar objavio post u kojem je tvrtka OiV prikazana u negativnom smislu pri tome je iznio i neke osobne  tvrdnje i stavove koji nisu stav  Hrvatskog radioamaterskog saveza i koji prikazuju odnos OiV i HRS u lošem svjetlu.
OiV je uvijek podupirao rad HRS-a i pomagao je u okviru svojih mogućnosti kod realizacije postavljanja i korištenja  radioamaterskih repetitora na njihovim objektima.
Trenutno nam za  korištenje  objekata OiV-a naplaćuje po cijenama koje pokrivaju stvarne troškove i koji su manji od cijena koje se mogu naplatiti za tu količinu i vrstu opreme. Hrvatski radioamaterski savez želi i dalje zadržati takav korektan poslovni  odnos s tvrtkom OiV i stoga se  u potpunosti ograđuje od stavova koje je Petar  9A6A iznio u svojim postovima na forumima HRS-a.
Izvršni odbor je  radi toga smijenio Petra 9A6A kao povjerenika za UKV i zatražio poduzimanje sankcija od moderatora foruma, jer je kao Povjerenik,  odnosno član upravljačkog tijela HRS-a bez suglasnosti  Predsjednika  i Izvršnog odbora, nanio štetu međusobnim dobrim odnosima  HRS-a i OiV.
HRS se nada da će s tvrtkom OiV nastaviti  dobru suradnju s ciljem jačanja radioamaterizma u Hrvatskoj krou održavanje kvalitetne  infrastrukture u čemu  lokacije  OiV-a imaju važnu ulogu.

73

Predsjednik HRS-a
Željko, 9A2R

2
UKV tehnika / Odg: 16 el tonna
«  : 22. Svibanj. 2013, 19:50:57 »
Negdje imam, ako nađem pošaljem ti skenirano.
73

3
Članske diskusije / Odg: Sastanak IARU REG1 Odbora C5
«  : 19. Travanj. 2013, 07:55:34 »
 Hvala svima na primjedbama i sugestijama.

Adame, slažem se s tobom da ne treba prenamijeniti EME dio opsega. Što se tiče DATV,  vjerojatno će  o tome biti više riječi i različitih pristupa, vidjeti ću kakva su razmišljanja u ostalim zemljama.

73

Željko, 9A2R

4
Članske diskusije / Slučajevi i članske rasprave
«  : 11. Ožujak. 2013, 09:32:10 »
Pozdrav svima

Na portalu HRS-a, www.hamradio.hr vode se rasprave o Hrvatskom radioamaterskom savezu, slučaju Severinac i ostalim temama djelovanja HRS-a, radu Izvršnog odbora i Skupštine Saveza. Dio te rasprave je prenešen i na ovaj portal.
Kako je ovo specijalziran portal za ljubitelje VHF-UHF_SHF rada i tehnike rada na tim opsezima, redoviti korisnici portala su se s pravom žalili na seljenje tema iz rada i funkcioniranja HRS-a i ovdje i tražili njeno micanje iz foruma.
Svi koji imaju potrebu za iskazivanjem svog stava o takvim temama, mogu se i dalje uključiti u rasprave na forumu portala www.hamradio.hr, a i na drugim mjestima na webu.

73

Voditelj Radne grupe za UKV, digitalne komunikacije i magistralne repetitore
Željko, 9A2R

5
Repetitori / Odg: Biokovo -VHF/UHF
«  : 25. Veljača. 2013, 07:25:39 »
Pozdrav,

nažalost vjetar i snijeg su srušili antenski stup, antenu i prekinuli koaksijalni kabal. Repetitori  su ispravni.

Priprema se novi stup, kablovi i antene, pa će se sve to, kad vrijeme dozvoli, i  zamijeniti.

73

Željko, 9A2R

6
Kalendar UKV natjecanja / Odg: UKV Kalendar natjecanja
«  : 16. Siječanj. 2013, 09:03:04 »
Pozdrav svima

Napravljene su neke izmjene u kalendaru:  Zagreb FM ima tri perioda, nažalost "Ruke prijateljstva"  neće biti, pa je u taj termin preseljeno Vidovo.
 QRP contest nije stavljen u kalendar, ideja je dobra i još uvijek se može dodati u kalendar. Naravno ako će biti interesa.

73

 

7
Kalendar UKV natjecanja / Odg: UKV Kalendar natjecanja
«  : 04. Siječanj. 2013, 13:51:10 »
Pozdrav,

Biti će objavljen početkom slijedećeg tjedna, čim ga odobri IO HRS.

73

Željko, 9A2R

 Str: [1]