hrvhf.net

Ostalo => Članske diskusije => : 9a9i 12. May. 2019, 09:50:34

: Hamfest Osijek 2019
: 9a9i 12. May. 2019, 09:50:34
Pozdrav svima,
11.05.2019.održan je 11.hamfest u Osijeku.
Čestitke organizatorima,a na linku možete vidjeti nešto fotografija sa poprišta događaja.
No nisu svi imali sreće da budu veseli kao što se može vidjeti na prvim fotografijama.
Vidimo se ako bude sreće na Jarunu.
https://photos.app.goo.gl/35JqruPa2goUQUwQ6
: Odg: Radiofest Osijek 2019
: 9a5ay 12. May. 2019, 13:23:02
U prilogu link YouTube, ispričavam se zbog loše kvalitete fotki.
https://youtu.be/DcmeWoHhkuY

Damir, 9a5ay
: Odg: Radiofest Osijek 2019
: 9a3aq 13. May. 2019, 15:47:47
ZAHVALJUJEM organizatorskoj ekipi RKO=9A1BOP=9A1O ( na čelu svakako REC-Marijan, pa onda Vujka, Leo i ostali .. vino je bilo dobro, pa opravdano nisam zapamtio sva imena.. SRY  )
na ODLIČNO organiziranom susretu. Bio sam prisutan od početka ( petak 16 sati) i vidio i čišćenje i postavljanje stolova u pristanišnoj zgradi ,pa izguravanje aviona i jedrilica iz hangara.. pa opet postavljanje stolova i klupa... čista fizikalija, ali bez toga ništa !
I kuhari-majstori odnosno majstori-kuhari su izvanredno obavili svoj dio posla !
Najbolji štos je
LAGANI
SLAVONSKI DORUČAK.. oni koji ne znaju što je to sami su si krivi.. treba doći i omastiti si brkove ! Možda je jedino definicija ovog doručka kriva.. upućeniji kažu da je doručak standardni obrok, ali bez vina !.. no mi smo i doručak zalijevali izvanrednim baranjskim vinom... ako ste pili čaj, sokove, CocaColu sami ste si krivi !
Stručni dio susreta sadržavao je dobar vašar radioamaterske opreme i pratećih uređaja, ali i interesantna predavanja .
Najbolji busines u rasprodaji ostvarila je ekipa koja došla iz najveće udaljenosti ( ekipa 9A1ARS) i svakako zaslužuje barem prelaznu zastavicu ( organizatoru na razmišljanje ).
Nakon što smo se umorili stručnim dijelom , predstavnici RK Našice podijelili su nagrade pobjednicima u natjecanju Antunovo. Iskorištena je prilika velikog broja prisutnih ( oko 120)  i podijeljene su zaostale nagrade i za neka ranije održana lokalna i nacionalna natjecanja. Jedinu međunarodnu nagradu-plaketu dobili su predstavnici ekipe 9A0V za Alpe&Adria VHF natjecanje.
I onda je došla najveća "muka" i "napor"... trebalo je "uništiti" pečenu janjetinu i prasetinu ( ukrašeno krumpir salatom, mladim lukom i rotkvicama ) .. za "podmazivanje" opet baranjsko vino i Prvo Hrvatsko pivo ( u proizvodnji čak od 1664 ! ).
Ne smijem zaboraviti ni tombolu. To je ujedno bio i jedini trošak koji se naplaćivao na ovom susretu. ( svaka čast organizatorima koji su tako uspjeli "zatvoriti" financijsku konstrukciju ).. učesnicima je dakle preostalo samo uništavanje svih priređenih delicija!
Da, i tombola je bila jako fer, jer je svaka srećka ujedno bila i dobitna ! 
Poslije svega odrađenog došao je neumitni rastanak.. ali to je ujedno i podsjetnik da se iduće godine svakako uključite u natjecanje Antunovo.. i naravno dođete na ovaj SUPER FEST !

Skoro sam se zaboravio organizatorima zahvaliti i na sklopljenom sporazumu sa komarcima i pribavljenom lijepom vremenu tj bez kiše.. Ostalih tekućina je bilo u dovoljnim količinama !!! :D
73!
Zlatko 
: Odg: Radiofest Osijek 2019
: 9A5M 13. May. 2019, 17:30:50
Vrijedi napomeniti da uz besplatni parking za svakog gosta i uz slavonski dorucak (kruha masti paprike i cvaraka) na kraju se naslo i kolaca-orehnjaca i makovnjaca !! Vrijedi napomeniti da je sva cuga bila besplatna !! Stolovi za one koji su prodavali bili su besplatni !! Janjetina, prasetina djabe!!
Svaka pohvala organizatoru
: Odg: Radiofest Osijek 2019
: 9A6NDD 14. May. 2019, 20:20:33
Čestitke organizatorima! Svaka čast!
Ne treba sve biti besplatno, ali ovo je super ako se uzme u obzir ekonomska situacija... možda neka simbolična ulaznica ne bi odbila posjetitelje da se ipak malo rastereti organizator. Znam da smo mi Slavonci uvijek za to da počastimo goste... tako je i moje društvo organiziralo događaj sa besplatnom hranom i posjetitelji su protestirali i tražili da uplate nešto barem simbolično, pa je sada porcija 5kn i nitko nije rekao ništa protiv.  :)

Bilo bi zanimljivo vidjeti proračun ovog hamfesta i onog na Jarunu...  ::)

73