hrvhf.net

UKV natjecanja => Pravila UKV natjecanja => : 9A9L 17. June. 2009, 23:33:37

: SRAMOTA
: 9A9L 17. June. 2009, 23:33:37
Kao sto se moze vidjeti rezultati Pokuplja su proglaseni SLUZBENIM. Nigdje nisam vidio ni da su bili nesluzbeni. Na moju zalbu koju su organizatori uredno zaprimili nisam dobio nikakav odgovor. Kao prvo smatram da je time povredjen Pravilnik kojega su sami objavili, kao drugo smatram da su kriomice i na jedan lopovski nacin rezultate objavili a da nisu ni jednim slovom obavjestili da su ti rezultati objavljeni. Koliko mi je poznato ovo nije prvi put da se organizatori Pokuplja ponasaju na takav nacin. Zalosno. No u Statutu HRS postoji nacin da se i takve stvari sankcioniraju. A sto se tice samog natjecanja cini mi se da svaki puta ima sve manje i manje natjecatelja. Sramota gospodo iz Organizacijskog odbora Pokuplja. I ovaj puta ste pljunuli sebi u usta.
: Odg: SRAMOTA
: 9a6c 18. June. 2009, 04:58:29
A sto se tice samog natjecanja cini mi se da svaki puta ima sve manje i manje natjecatelja.

Ni po broju dnevnika, a osobito po broju veza ne bi se reklo?

GG
: Odg: SRAMOTA
: 9a4qv 18. June. 2009, 13:50:47
Leone,
prisjeti se rasprave http://hrvhf.net/forum/index.php?topic=805.30 , treća i četrta stranica rasprave i sada razmisli opet o onome što sam ti tamo tada napisao.

Nakon toga, što misliš, kada bi rezlutali 9A activitija ovisili o lokanim "suorganizatorima" kada bi rezultati bili konačni, vjerovatno nikad... jer uvijek bi bilo neriješenih pritužbi...

Zato je 9A activity posebno natjecanje što sam vam tad objašnjavao, postoji robot na kojemu prijavljuješ rezultate posebno za activity posebno za lokalna takmičenja. Kod activitija sve funkcionira, kod lokalnih, ne znam.

QV
: Odg: SRAMOTA
: 9A9L 24. July. 2009, 13:09:23
Ma ne funkcionira ni kod jednih ni kod drugih. Pogotovo ne zato kaj je i na jednom i na drugom ista glava i metla. Odgovor koji sam dobio od organizatora je vise nego smjesan a kladim se da potpisnik nije ni vidio o cemu se radi, a ono sto sam dobio od IO u pismenom obliku samo pokazuje da nitko nije ni procitao o cemu se radi.... Blazeni nas IO i rukovodstvo.