Main Menu

Elektronac wanted

Started by 9a6c, 04. June. 2007, 12:49:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a6c

Ljudi pomagajte, crko mi elektronac, da se ne hvalim kako sam to postigao, pa mi treba neka pouzdana shema jednostavnog elektronca koji se može skupusiti od materijala iz Chipoteke.

Ručku i redd relej imam, a za ostalo pse qsp.

Unaprijed zahvaljujem za informacije o kupovini gotovih elektronaca, za njih nemam para ma koliko jeftini bili.

TNX.

Gogo 9A6C
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9A2HM

Bok Gogo
Predlazem da napravis "Winkey" od K1EL www.k1el.com , ja sam napravio 3 komada i rade savrseno, pogotovo u kombinaciji sa PC-jem, a i  samostalno. Ako se odlucis za to saljem ti PDF filmove za stampanu plocicu a cip kupis kod njega. Jedini je problem sto se placa preko "Paypal-a".
Druga kombinacija je isto sa PIC-om od 9a5anb-Mic... http://ham2.cc.fer.hr/9a5anb/
On je imao cak i nesto napravljenih plocica i programiranih PIC-eva, a ostalo se kupi u "trafici"!!!
GL de Kreso
Kreso

9a6c

Krešo hvala za info,

ali ne odgovaraju mi ta rješenja, 9A5ANB je prilično skup za moje potrebe, a za 20$ dobije se pico keyer od N0XAS koji dosta sliči na ANB taster.

Zanima me klasika ništa posebno ,ništa memorije itd. Ja sam ti taromodan tip, hi.

Hvala.

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a2fw

Nije redd nego reed!
   Moga si me pitat pa bi već ima stvar riješenu.Imam na pločici sklopljen i ispitan Accu- Keyer (Hbk 1976).Napravljeno puno komada.I sam takvoga koristim.Trebaš ga ušminkati i napajati sa 12VDC.

9a2fw

SRI nisam se potpisao (HI!).

73, Nikola.

9A2VJ

Hi Gogo!
Bas imam jos jedan elektronac gotov s PIC16F84...pa ako hoces!
     Vel-9A2VJ

9a6c

Zahvaljujem svima koji su ponudili pomoć, za sada je problem riješen,a ako bude gužve čujemo se opet, hi.

CW forever.

GG