?lanske diskusije

Started by 9a6c, 19. June. 2008, 16:46:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a6c

A Jure, znaš kako je nakon bitke na Barama komandant XII dalmatinske udarne brigade poručija drugu Tito: izginilo nas je dvi trećine, ali računaj na nas ka da smo u punom sastavu... A kod mene šteta jedva 50%... nemam baš udarničku značku, ali mogu za mesara...

Glavon se prevodi, a ne rukama... To samo Roko Prč u Trstu čini...

Željko, da se sad ne mučimo i ne dosađujemo ljudima, kad natrčiš na nekoliko mojih mailova i odgovoriš na njih, na neki od njih mi priključi sve informacije tako da ih mogu isprintati i dobiješ sve ko po špagi... Uz preporuku da to ipak pogleda neko engleski osviješteno biće... Ja sam samo dobrovoljac, ali bez formalne diplome i s malo iskustva na tom planu.

QAP

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9A3GE

Ne znam otvoriti novu temu...? Ah...! DAKLEM NEKA IDE PO OVOM...od GG...( ala ti dobro žele neki  "radioamateri")..? Evo slike..NAGRADNAO PITANJE......(MALO TEKNIKE VISOKOFREKVENTNE) ---------GDJE REZONIRA OVAJ KRUG.....Filipsov lončasti trimer (zračni..prvoklasni ) i zavojnica spojena na njega..klasika ..L/C....! NAGRADA JE SCHOTKY MIJEŠAČ.....Onome tko bude najbliži....Zabranjeno sudjelovanje ....9A4QV...9A6C....AD6IW..9A5TD..9A6PSM..9A3XZ..9A3HY..? Ajmo ..da vidimo..gdje ste..? M
Martin 9A3GE

9A3GE

I 9A3MR....NE MOŽE SUDJELOVATI..? M.
Martin 9A3GE

9a3mr

9a4qv

Ovako odokativno, zavojnica ti ima oko 100 nH i trimer ako je ovako otvoren cca 12 pF znači to je cirka abaut ... Mhz

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9a2fw

A mogu li ja?
  Dip metar Ti je strašan!Moga si šveru ostavit na frekvenciji koju treba pogodit, Hi!
73, Nikola.

9A3GE

Apsolutno...može...aa..7 dana za odgovore..? Pa se objavi tko je pogodio..? M.
Martin 9A3GE

9A2WA

Split,najlipši grad na svitu!!!!!!!  (;-p)
AJDE MALO OKRENITE ANTENE PUT DOLI !!!!!!!!!!!!!

http://zoran.mikulka.googlepages.com/ham9a2wa

9a5cw

9a2zh

Netreba vam matematika ..Prebrojte zavoje na transverteru i tu ste .. bez obzira sto pise na shemi ispod o UHFu i sl
73 franjo 9a2zh

9A3GE

Sory Mr. Mike....zaboravio sam na tebe ...(ah ta starost) I TEBI ZABRABJENO..! M.
Martin 9A3GE

9a5cw

kAJ Sad Sorry?
Ja sem ti odgovoril, bu kaj od tog SBL-a ili ne? ;)

šete tre (trešete)

9a4qv

Lule, ne koristi moje podatke jer su odokativni.
Pa naravno da nisi pogodio, čekamo da Martin obznani rezoluciju točnosti koju traži  ;D

Jesu li Hz ili manje ?
QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9a3mr

Kakva je sad ovo protekcija...meni zabranjeno a 2fw može?
Žaliću se moderatoru  ;D ;D ;D

Rolando 9A3MR

9a6c

Neka ne smin, isto ću špijat da su to trimeri od 30 pF s jako malim minimalnim kapacitetom,  a ovaj je skoro skroz izvučen, znači oko 5 pF... Promjer mu je bio oko 12 mm pa sad vidite lipo koliki je L zavojnice i neka Patrik lipo izračuna pa ćemo podilit popola...

;D
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)