Main Menu

Es sezona 2008

Started by 9A4EW, 30. May. 2008, 22:05:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a5cw

Jucer, CT1HZE na 2m... samo za info...
Na 6m D4C, HB0 po 3 put (3 razlicite stanice, hb9qq,pa5mw,pc5a - Aurelio naš Istrijan z Labine)...
Cekao do 1:30 ujutro USA otvaranje... i nisam ga docekao... (6m)...

73

9A2WA

Sve skuopa truuuuba :D
Svi smo skupa odradili petnaest veza u ovoj sezoni :P ::) :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Split,najlipši grad na svitu!!!!!!!  (;-p)
AJDE MALO OKRENITE ANTENE PUT DOLI !!!!!!!!!!!!!

http://zoran.mikulka.googlepages.com/ham9a2wa

9a6c

Mike , mora bi češće poć na Giselle, možda pomogne ;D ;D ;D ;D ;D

:P :P :P
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a5cy

Danas je iza 10 sati lokala prismrdio sporadik prema CT na 2m. Usrečila se zapadna Europa, a prema nama je išlo do Talijana. Vidim Zeky, da si zva CQ ES na 2m, jeli ti se štogod posrećilo ?  Jeli bilo tko iz 9A nešto upecao na 2m via ES danas ?  Pa nikako da nam se posreći...

Dean 9A5CY

9a5st

Dejo 73!
Ništa! Opet očešalo do JN70 i to donji dio.
Šteta,a lipo je izaša i EA8 i CN.
Bilo je par pingova,taman da me zadrži 2-3 ure na bandu..HI!
Bit će bolje,ne ponovila se ova godina!
73 de 9A5ST
Zeky

9a5st

Evo jučer 08.08.2008 se jipo otvorilo na 6m prema CT,EA8 i D4.
Ova dva su cili dan tukli u kraj S-metra i to do kasno na večer.
Smrdilo je i na 2m,ali ...
Predvečer je na 6m okrenilo na Amere.
Vidin da je 5CW lipo radija.U mene samo K1TOL i čuja par komada.
73 de 9A5ST
Zeky

9a2d

Je, nije bilo loše. Više puta smo CT1HZE i ja pokušavali vezu na 4 m, kada smo si jedan drugom grmili na 6m, ali nije prolazilo.

73 de 9a2d

9a5cw

Bok,
je nesto se malo otvorilo ... kao uvijek pocelo od 9H, IT9, IK0 ... i onda K1TOL prijavi 49MHz video-e 49.740,750,760 Ruski svi itd ... Odmah sam ga cuo... nekih 10 komada sve ukupno od toga pola njih "dupli" ... Jos uvijek cekam
na 9Z, 9Y, FY ... cuo sam ih sve ali jos nisam nikoga odradio...

K1TOL se cuo sve do nekih 22:30 lokala...

73

9a5cw

Ala idemo, di ste ljudi ... sporadik na sve strane ;)

9a5st

Više san radija kad san bija po terenu,nego sad kad san zarasta za stolicu,HI !
73 de 9A5ST
Zeky

9A4EW

Danas smo opet po tko zna koji puta u LiveMUF-u gledali reprizu filma "Priča sa istočne strane" bez tona na 2m. Sporadik je puna dva sata šarao po ruskim poljima u kojima očito nema aktivnih stanica.>:(
Film "Priča sa zapadne strane" zasigurno ne bi bio u ovakvom nijemom izdanju.8)

73 de 9A4EW, Hrvoje

9a5cy

danas me ujutro dočeka email ''ES alert'' od 8.45h lokala. Na MUF karti vidim MUF 150 iznad YO, no opet nema sreće od ES prema krajnjim UR ili na UA3....  Kasnije mi 9C Djuro kaže da je netko s mora ipak radio Ukrajinu na 2m.
Pa da vidimo, tko je taj iz 9A ?           
Inaće je 6m otvoren danas cijeli dan, od YO,LZ pa UR od jutra preko skandinavije, DL, benelux i sada G, GM popodne.......
...što li će biti do kraja dana, ostaje da se vidi....

Dean 9A5CY,  73

9a5st

9A6CM je radija jednoga,u mene uobičajeno...ništa!
73 de 9A5ST
Zeky

9a5cy

Hvala za info Zeky
evo, ja jos pikam na 6m, a več je prošlo 23 ure..... do maloprije su išli G, GM,  pa jedan F, sada EA1, 4, a čuju se i CT bikoni, samo nema aktivnosti od CT stanica...    ES na 6m traje cijeli dan, ali nikako da MUF poraste iznad 100 (osim ono malo ujutro, oko 9h) pa da se nadamo nećemu i na 2m. U jednom momentu je bio MUF 148 i iznad mog lokatora JN85 pa su DL ''prali'' SV na 2m.  A sezona, samo što nije gotova.... en ti sriću.....  (nisi triba nogu polomit, bilo bi više ES-a  :P ;) )

vy 73

Dean 9A5CY

9A4EW

Eh, taj Es je kao lutrija! Ako ćemo rezimirati ovu sezonu (statistički gledano unazad puno godina od današnjeg datuma šansa za otvaranja na 2m svedena je skoro na nulu) dobro smo i prošli. Mnogi u EU nisu imali niti jedno otvaranje a evo kod mene u "mom šoru" 6. I to sve prema poljima iz najpoželjnijeg pravca - UA land ;D.
Začuđujuđe je da nije bilo ni jedno otvaranje prema EA i G. ???

Eh taj sporadik, stvarno je ćudljive naravi.... A zar ova klima i današnje žene nisu isto? :-\

Uzdaj se u se i u MS! ;)

73 de 9A4EW, Hrvoje