AA UHF&UP 2023

Started by 9a6c, 13. June. 2023, 07:22:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a6c

Evo ga pred vratima, oće bit gužve?

Ja još nisam načisto u kojem smjeru ići, ako se zvjezdice ne poklope uvijek ostaje diverzantski upad na 23 cm kao i u prošlom contestu. Zavisno od vremenskih prilika lokacija u JN73 ili JN83.

Taj band možda nije najsretniji izbor, ali nikad se ne zna, vidim da je lani bilo živo u Italiji na SSB, ali vijenci su otišli sjevernije u OK/HA.

F5LEN prognostičke karte nisu optimistične, ali za protekli IARU micro bile su i gore, a ionako najviše zavisi od aviona, a taj promet svakako raste.

OK2KKW stranica ne nudi opciju prijava mogućih aktivnosti pa možda nije loše znati koga će sve biti, a za dalje ima se ON4KST chat za sve dogovore, OSIM ZA RAZMJENU REDNOG BROJA ;)

GG

9a6c

Kad moram sam sebi replicirat, podsjećam se na vječnog 9A2JG, ali ipak...

Matej Ok1TEH mi je javio da je na OK2kkW web stranici otvorio link za prijave u AA UHF/SHF natjecanju pa možda ne bi bilo loše tamo ostaviti trag?

Prošle godine bilo je tijesno između ok2kkw i ha5kdq na 23 cm, ali na 70 cm bilo je prometa.

I tako, čujemo se...

GG

9a1un

Ajde Gogo da te zadovoljim, ako nista nepredviđeno ne iskrsne bit cu qrv na 70cm

73 UN

9a6kx

Javim se kada završi 50 MHz contest, zadnjih uru...

9a6c

Zagužvalo se... kako je krenulo može proć i bez mene:-))

Da ne smetam :D

CU

9a2ki

Ovisno o vremenu ( vremenskim prilikama i slobodnom vremenu ) javit ču se na 6m , 2m i 70cm....  ( iaru 50MHz , activity i AA UHF )  možda i na 23cm , ako nagovorim kolegu da donese opremu....
73 de 9a2ki ico , sa obronaka Dilj-gore

9a6c

Ipak sam malo smetao prva dva sata, ali samo na 23 cm. To se pokazalo kao pametna odluka, jer tavoriti ispod šatorskog krila u ovo doba godine nije baš najpametnije rješenje.
Aktivnost nije bila bogzna kakva, Talijana manje od očekivanja, općenito ni prilike na bandu nisu bile osobite, ali svejedno.
Ubuduće će se stvari valjda postaviti na svoje mjesto i rad u natjecanju mogao bi postati opušteniji s manje upliva vanjskih faktora.
Prva iduća stanica bio bi VHF dio ovog natjecanja i onda ostalo u nizu.
Ono što raduje je šest 9A oznaka u logu, ima nas...

POZZ