Main Menu

OGLASI

Started by 9a3aq, 06. June. 2024, 08:39:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a3aq

Lijepo da je hrvhf forum dobio novo ruho...
ali
modificirana je i rubrika OGLASI
od sada postoji prodajem+kupujem.. a prije je bilo još i MIJENJAM.. POKLANJAM

Danas sam napisao post i želio dodati slike.. IZ SVOG ALBUMA... no postoji mogućnost dodavanja samo sa https.. ili je negdje sakriveno .. što ja sa svojih +8,5 ne vidim !!!??
Ikona "insert an image" (19 ikonica u redu iznad smaylija) standardno se aktivira ali daljni put je ???

MOLIM UPUTE.. a vratite i dilitnite kategorije oglasa

TNX+73

9a6c

Slike s računala se lako prenesu, možda nije najjasnije, ali klikneš na donji dio za postanje "Clik or drag files etc" i pojavit će se slika, upravo sam to isprobao.

A to s poklanjanjem, lijepo je čuti, ali ima nekih stvari koje nitko ni na poklon neće, poput 4CX300 i 4X150A koje nudim za nula EUR, a prije 50 godina bi dali za to...bolje da ne kažem...

Dok se forum ne vrati na približno staro ima načina da se izrazi dobra volja.

POZZ

9a3aq

Gogo, hvala na dobroj želji za pomoć.. ali
Isklikao sam DOLE.. lijevi miš.. desni miš.. ALI NIKAKO POGODITI

Ako to kod Tebe radi, napravi sliku sa PrintSreen na kojoj se vidi pozicija kursora gdje treba kliknuti
i da se otvori <insert picture-drop.. drag> ili tako nekako

I kada sam mislio poslati, ugledam na dnu u produžetku prostora za upisivanje <Click and drag.... >
.. znači IMA
Za probu atachnuo sam jednu sliku.. sjećaš li se "glumca"?

TNX+73

9a6c

Kad se male ruke slože...

A kako ne bih znao tko je YU1BB (ex YU1NOP), puno smo vremena zajedno proveli.

POZZ

9a3aq

Naučili smo kako dodati sliku uz post,

ALI ŠTA JE SA OGLASIMA ?
-gdje su preostale rubrike ( mijenjam..poklanjam) ?
-kako urediti/obrisati oglas iz tih rubrika?

PSE !

9A8MM

Pozdrav svima.

Prije nadogradnje weba imali smo male oglase kao dvije groupe na forumu (Kupim i Prodam) i imali smo posebnu sekciju na "naslovnici" na kojoj smo imali male oglase. S obzirom da ta komponenta nije kompatibilna s novom verzijom, a i s obzirom na broj malih oglasa, ostavio sam samo ove dvije forumske rubrike.

Danas sam dodao dvije nove, kojih prije nije bilo na forumu, a postojale su na "naslovnici": mijenjam i poklanjam. Trenutno u njima nema postova, pa ste dobrodošli postaviti prvi.

Uređivanje / Brisanje je isto kao uređivanje i brisanje postova na forumu, kroz opcije na forumu (ispod svakog posta imate opciju "Quick edit" i "More... -> Remove"; točan naziv naravno ovisi na jeziku na kojemu želite koristiti forum).

Ukoliko ovo nije dovoljno, i ukoliko se treba vratiti na što sličnijem onom što smo imali prije, pronaći ću neku od aktivnih i dostupnih komponenti i instalirati, da opet imamo Male oglase i na "naslovnici".

Marko, 9A8MM

9a6c

Marko, sve si ti to dobro posložio i ne treba širiti kolo bez potrebe. Oglasnika ima na sve strane pa šiljiti do kraja zbilja nema potrebe. Najveći broj oglasa ima bradu bijelju od moje pa kome baš treba lako će ih obnoviti u novim uvjetima.

👍

GG