Main Menu

Transverter 144mhz

Started by sm7vzx, 04. June. 2014, 08:23:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sm7vzx

9a4qv

Nazalost, ne zadovoljava zakonsku regulativu RH u podrucju kolicine nedopustenih zracenja van radnog spektra.
(Drugi harmonik prigusen je samo 40dBc)

pozz
QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

sm7vzx

Ma dobar, za te pare nema bolji  ;D

sm7vzx

Evo jos malo od istih autora, lagani "preamp"... cijena sitnica...

http://www.ifwtech.co.uk/g3sek/vhfdx/dg8-preamp-v7-3.pdf

9a4qv

Samire, dobiti ćeš u Večernjaku 100kn za vic mjeseca.
;D ;D ;D Dobarrrr
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

YU7WL

Posto su umesto pojacavaca ubacili attenuator na ulazu, kladim se da ima jako dobar IP3  ;D ;D ;D

73 Voja/YU7C

9a4qv

Ma ne vjeruj Njemcu ni kad poklone nosi :-)
Zanima me samo kako je ukupna težina transvertera 150 grama (kutija, hladilo i sve ostalo). Ako ne znaju izmjeriti težinu, kako će tek izmjeriti IP3 :-)
Ako pogledaš štampu, transverter ima 7 releja ??? IP3 i nije nešto ako koriste SBL-2 mixer a fazni šum one kockice od oscilatora je također upitan....
Heinrich Rudolf Hertz

sm7vzx

sm7vzx

sm7vzx

Ne znam , ne pise nista na stranici, treba pitati OM boys sto su to sklopili...mislim da je OM3W tu glavni krivac...

9A5AA

Prodaju ga Ukrajinci na ebay za 22 USD

Koliko para toliko muzike.
Za početak dovoljno.

Ovaj drugi je 23 USD

sm7vzx

Mislim da je 9A6NDD pitao za Slovacki transverter a ne UB koji nije los za pocetak UKV karijere na 2m...