UKV Kalendar natjecanja

Started by 9a1ww, 04. January. 2013, 05:19:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

9a1ww

Kad izlazi kalendar za 2013. godinu ?

9A2HM

Željko
to i mene zanima, do sada je bila procedura da to napravi UKV manager i onda IO HRS-a amenuje, a
gdje je zapelo , pojma nemam!!!

LP
K
Kreso

9A2R

Pozdrav,

Biti će objavljen početkom slijedećeg tjedna, čim ga odobri IO HRS.

73

Željko, 9A2R

9a1ww

OK. nema problema. Vjerojatno ce sve ostati isto po pitanju saveza, interesantno je kako ce kalendar izgledati sto se tice organizacije pojedinih klubova?

9A2HM

Željko
klubovi mogu i naknadno se uvrštavati u kalendar, kao što smo imali situaciju sa "Antunovo 2012." kad je bilo čak i retroaktivno.

LP
K
Kreso

9a6sjz

Pozdrav UKV-aši!
Tjedan je pri kraju, a prema lanjskom kalendaru prvo takmičenje bi trebalo biti ove nedjelja(13.01.) a kalendara nema. Znade li tko nešto na tu temu.
73
Zlatko

9a7pjt

A nije ovu Nedilju nego onu tamo , . . .svaku trecu u mjesecu je Activity :D .

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9a6sjz

Prošle godine je 9A Activity Contest 1. period bio 15.01. a ove godine bi onda trebalo biti po mojem 13.01.

9a7pjt

Quote from: 9a7pjt on 10. January. 2013, 11:41:50
. . .svaku trecu u mjesecu je Activity :D .

73 PJT

A losa ti  je racunica jer ne citas  pozorno  :o !?

Anno  Domini 15 I 2012  je bila  treca Ned. u misecu  ;) !

73 PJT

9a6sjz

Oprosti, nisam brojao nedjelje već sam gledao najbliži datum prošlogodišnjem pa mi je po logici ispadalo 13.1. a ne 20.01. Onaj jedan dan poremetio moju logiku hihi.....Ali se nadam da će uskoro doći i kalendar pa da ne nagađamo već čitamo i planiramo aktivnosti kroz cijelu godinu.
Pozdrav
73
Zlatko

9a7pjt

Ma nema zime  - ko radi taj i grjesi  ;D-  . .  usput imamo   UKV menadera  ??? pa bi  moga i on napisat koju crticu o  ovome.
Je  da  ima samo jeda post do sada  ;)  , ali  . . . .

Kako bilo da bilo  , Bunkerasi  izlaze iz zimskog sna  i  pale opremu  20 I   ::) !

73 PJT

9a6sjz

Želim ponu dobrih veza i sjetim se "okrenite antene prema doli" ako sam dobro zapamtio. A Željko će se sigurno oglasiti kada će imati nekih novosti, nadam se uskoro.
Pozdrav cijeloj ekipi
73
Zlatko

9a6sjz

Pozdrav UKV-aši
Stigao NOVI kalendar. Ima i novosti samo ga treba malo pogledati. :o
73
Zlatko

9a7pjt

5 do podne  ali je  stiga  ::) !

Nema Adamovog QRP Cont.  :(  a i 9A 50/70  je  osta na starom mistu . . . . steta  :-\
Koje  su to promjene  , . . ne nalazim ih  :(?

73 PJT

9a6sjz

Sve u trendu..... recesija uzima danak i u kalendaru. Zagreb FM sam 3 perioda. Ostalo ću pogledati. Ali kažu da poslije kiše dolazi sunce......
Pozdrav
73
Zlatko