HRS robot za obradu dnevnika

Started by 9A2HM, 05. October. 2011, 09:38:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a4qv

Quote from: 9A2HM on 17. September. 2015, 08:38:07
koliko ja vidim ne štima kod samog donositelja propozicija...obrati se IARU manageru da ti da pojašnjenje te problematike jer je ja ne znam!
Nije mi jasno zašto prigovaraš meni koji se držim navedenih propozicija, a ne pitaš one kod kojih je problem nastao??!
LP
K

Ovo što ja vidim je da svi rade u istom natjecanju, a pravila su različitia i nisu usklađena, (pravila IARU R1 i pravila HRS IARU R1 vhf contest), roboti također nisu usklađeni, pa na kraju ni sami dead line, negdje piše 8 dana nakon natjecanja, negdje drugi ponedjeljak, na IARU robotu je to 20.09. itd. itd. Tebi prigovaram jer do sada nisam uspio shvatiti kojih pravila se ti držiš ? Do sada je to bilo pravila koja je odobrio HRS, a sada izgleda da se držiš IARU pravila što do sada nije bio slučaj? Ne krivim ja tebe osobno, samo nam reci kojih pravila se misliš ili mislimo držati, da se uskladimo i možemo nešto planirati ?

Popularno je reći da riba smrdi od glave, što je i u ovom primjeru vidljivo. Najprije je HRS odlučio poslati naše predstavnike na IARU konferenciju koji izgleda nisu imali afiniteta za UKV problematiku te svojom aktivnošću nisu pridonijeli da bi se unaprijedio ovaj segment našeg hobija. Nakon toga, isti ti predstavnici ne da nisu obavjestili nas koji jesmo u tom hobiju šta se tamo dešavalo, nego izgleda nisu ni IO koji su ih poslali u njihovo ime. Da se to desilo pravovremeno, možda ovakvih problema i nejednakosti ne bi bilo, pa bi se pravila usuglasila, termini i kategorije i možda ovoaj segment hobija učinio boljim, modernijim, zanimljivijim.

Ovako, nam ostaje još par dana vremena da uplodamo naše dnevnike za IARU R1 VHF kontest  ;D

pozz
QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A2HM

ja se oduvijek držim 8 dana ili 2. ponedjeljak što je po meni isto.
pravila se ne drži IARU robot koji je dopustio upload nakon tog perioda za natjecatelje!
K
Kreso

9A4CW

Nešto se događa sa tablicama u IARU contestima.