IARU R1 VHF KONTEST

Started by 9a5st, 13. August. 2007, 20:06:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

9a6c

A zašto bi meni propala veza?

Zašto je tebi propala? Ka da nisi moga pozvat ponovo?

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9A6R

Zaista si naporan.Odustajem od daljnje rasprave.Sorry!

9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a6c

A susjede, pa što si tako tankih živaca...

Tako mlad, a tako nestrpljiv, pa ne mogu ja odgovarat odmah kako ti nešto napišeš?

Ajde lipo pošalji log da vidimo šta si sve radija i kako je bilo, ima još malo vrimena...

gg

PS - Jel ovo zadnje isto spada u domenu kućnog odgoja? Ili je najlakše s indignacijom uteć u zavjetrinu kad se nam šta za reć? Sramota, da ja naporan? I još spominjati roditelje? Ima li ovdje pravde?
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9A6R

Ne samo naporan nego uz to još i bezobrazan.Uništiš mi QSO a onda se  pitaš tko,ja,što itd.Da si nekome drugom to napravio isto bi ti rekao.OK?

9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a6c

Ajde probudi se, kakva veza? Nisi ga uradio i čovjek je počeo ponovo zvati... da si frajer dobio bi qsp, a ovako ništa...
Mogu ti kolege u utorak osvježiti pamćenje, budući da su se zabavljali tokom ovog zbivanja na frekvenciji.

Još malo za log...

GG

9A4EW

AAAAAAA, vidi ti ovo, drage kolege iz Splita se raspisale dok mi Slavonci kisnemo na Vinkovačkim jesenima....Nije mi žao nas nego lipih konja i snaša....mogla je kiša malo i sačekat, ali šta je tu je!  :-\
Vidim na robotu neke nove dnevnike, čestitam ekipi 9A6K na odličnom rezultatu ali moglo je i bolje ???
Blizu, blizu nema šta....

73 de 9A4EW, Hrvoje

9A5M

Jednostavno steta!!!!! :-\ :-\ :-\ :-\
9A5MT (9a6k-team)

9A4EW

Marine dont worry ;) Treći ste u 9A plasmanu, imate pehar i trudit ću se da vam ga osobno predam u Kraljevici, štoviše bit će mi čast...(ako opet nebudem spriječen zbog gripe).Da je moglo bolje-moglo je, ali ovo limeno đubre od robota nema respekta ;D
73 de 9A4EW, Hrvoje

9A5M

Quote from: 9a4ew on 14. September. 2008, 19:52:21
Marine dont worry ;) Treći ste u 9A plasmanu, imate pehar i trudit ću se da vam ga osobno predam u Kraljevici, štoviše bit će mi čast...(ako opet nebudem spriječen zbog gripe).Da je moglo bolje-moglo je, ali ovo limeno đubre od robota nema respekta ;D

Jos slanje dnevnika nije gotovo (a i Vas je robot ;D)
Ove godine treci, dogodine bar drugi!! ;D
Zadovoljni smo mi i time ali moglo je i bolje!   cca.1000pts=2qso=ma nisam trebao ici pišat!!!!!!!!

9a5st

Bravo momci!
Bija je odličan kontest i bija je pravi gušt radit.
Nadam se da će se sljedeće godine vodečima barem malo približit neka od ekipa iz JN83.
73 de 9A5ST
Zeky

9a5cw

Lipe li svađe oko jene veze ?  8)

Da je bija VK ne bin niš reka, ali oko jugovića se natezat (srbija) ...

Ala lipi pozdrav u Split ;)

73

p.s. kad sam ja govorio za 6m tko nabije taj dobije... sad se kuka na 2m  :-*

9a5st

5CW
Ode u STu uglavnom svi radu iste veze,pa ta jedna može bit važna za lokalni prestiž.
Ali sve je to zdravo.Ne se nervirat.Kad se je počmen nervirat radi ovog hobija,lipo sve prodan
i iden skupljat salvete ili cukar iz kafića.
Kako reča 4QV triba se natjecat,ali i pobjedit .
73 de 9A5ST
Zeky

9a6c

E Zeky, ovo šta si napisa, uokviri i odnesi u klub pa pokaži nekim kolegama.

Malo veći font, bold ;D

G

9a5st

Gogo...razumem!
73 de 9A5ST
Zeky

sm7vzx