Main Menu

Za nostalgi?are

Started by 9a4qv, 02. August. 2007, 02:27:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yu1aw

Zdravo Mike!

Evo nisam odoleo da se ne oglasim kada sam video sliku i na njoj onu lepotu! :)

pozdrav  Dragan YU1AW
"Tragično je što su glupaci toliko sigurni, a mudri puni sumnje."
Bertrand Russell (1872-1970)

s56a

UKV lepotani su imali 15. jubilarnu reviju u subotu u Murskoj Soboti sa HA i 9A!

Valjda sam ja bio najstariji sa YU1EXY ECC81 u 1962, G3ABH 1967 godine?

9A2WA

Eeeee vremena se mijenjaju ,ali ljepotani ostajuuuuuuu.................. ;D ;D ;D ;D ::)
Evo par ljepotana friško u subotu ....................Morska Sobota ::)

Je li netko prpoznaje Miletića?
A možda Zlatka 2AQ?
A opet i Dragana ex 2RGC ?
A Robi WW ili.........
A vidi i novi transverter Menina 432/21 :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ja sam bio iza kamere  :P ::) 8)
Jožin ZO shack  :o :o :o

Mike
Split,najlipši grad na svitu!!!!!!!  (;-p)
AJDE MALO OKRENITE ANTENE PUT DOLI !!!!!!!!!!!!!

http://zoran.mikulka.googlepages.com/ham9a2wa

9a6c

Nostalgija je prokleta...

I ko to kaže da nema novih klinaca na Vidovoj Gori? 9A2BW, 9A4W, 9A3AGS, sve momčić do momčića.

Dobra slika, a? A tek kosica, a? Baš smo bili na diku, nema se šta reć...

Jedino mi nije jasno koji nam je vrag bio da se u ovoj rupi od Splita uhvatimo  UKV i da nas još drži? PA smo još imali i ambicije da osvojio UKV maraton, što nam je za malo i pošlo za rukom... Prešli nas oni lopovi iz Yu2CBE, i to zahvaljujući Makiju, starom neprijatelju... Nije bilo orbite OSCARA 6 i 7 koja bi nam promakla, zahvaljujući  Edi, 9A2TW...

Bilo bi zanimljivo slikati danas ekipu u istom sastavu, možda ne bi bilo ni nemoguće, jedino što bi trebalo malo pojačati kontrast zbog viška bijele boje, posebno kod nekih starćića koji već pomalo koncipiraju penzionerske dane...

Žao mi je što nemam mogućnosti da iz Radio Amatera iskopiram sliku čuvene YU2CDS ekipe koja je u vrijeme mojih početaka pržila na KV bandovima, a sjećam se ko danas da su tu bili 2SB, 8W, 2SD, 2CT, 9A (taj je onda još pio na dudu, hi)... PA da vidite i te momke i frizure, posebno frizure, hi...

Koja su to bila dobra vremena, ljudi moji...

Jedino se ne sjećam gdje je ono presudila palava boja, u Stobreču ili Zaostrogu, a Dragane?

CU GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

yu1aw

He, he, he,  biće da je ipak u Zaostrogu!
Pomalo vuče na tirkiznu boju... Hi!

DD
"Tragično je što su glupaci toliko sigurni, a mudri puni sumnje."
Bertrand Russell (1872-1970)

9a2sb

Kod nas na lokalnom radiju je nekad bila zabavna emisija "Vi birate-mi emitiramo".Evo po želji dečkića Goge 9A6C:
YU2CB-9A2CB,DL2NBA...Vlado
YU2RTM-9A2SD...Jim
YU2RNE-9A2CT....Ed
YU2RNC-9A8W.....Davor
YU2RMN-9A2SB....Zlatko
Imam ja još materijala,ali moram tražiti dozvolu za objavu......hi
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9a6c

A moj Dragane, plavo more, plavo nebo i šta da se radi... I još drug u plavom, greške nije moglo biti... Tirkizna nijansa samo je znak da je tvar s vremenom dobila na profinjenosti...

E kad bi poštovana publika znala o čemu se radi...

Zlatko, baš su to slikice na koje sam mislio, da. Ova WRTC omladina bi se vjerojatno namučila s tom ekipom u onda čestim kontestićima na 80 m gdje nisi mogao doći do riječi od vas Đakovčana. Sve na ruke, bez kompića i velikih kilovata.

Mike, prijatelju, želim ti da u svom pps-u jednog dana imaš bar pola kabela i kutija sa slike od S51ZO... Znamo mi da si tamo išao po inspiraciju, ali neka...

Da si bar donio doma jednu Meninu pa da malo radimo na 432 MHz kao ljudi. ovako čekamo IARU UHF s IC706, ali s 33 el DJ9BV... Bar neki napredak...

O nostalgijo, glave ćeš nam doći...

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a4qv

Molim hitno da se jave svi oni koji se prepoznaju na fotografiji  ;D
A ono na stolu je: naravno Kenwood, sta ce drugo biti  :D
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A9L

Drugi sa lijeva lici jako na Gogu, polucela i dugacak. I sjed naravno. A o bradi da se ne prica. ....hi hi , a drugi sa desna na 9a2EU.
73's de Leon 9A9L

9A9L

Zaboravih jos ...onaj sa desne strane jako lici na Dakija 9A2WJ. Frapantna slicnost.
73's de Leon 9A9L

9A3GE

JA.....MOBILNI JELI ? HA...3GE
Martin 9A3GE

9a4qv

Martine, bas sam se mislio postati ovu sliku,
ali vidim da ponjemajes pa ruski, hehehe.

Dobra mi je i onda sa RAI prijenosnim kolima za tv ili radio sta je vec bilo, hehe.
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A3GE

SALUTI TUTTI E ADAMO...MA TU KOPAM VANI NA ANTENAMA...UFFFF ! AJ POGODITE ŠTO JE ONO NAJDOLJNJE...????????...3GE
Martin 9A3GE

9A9L

Ja bi rekao da je KONTEST 25.....anticka modulacija...
jedna predajna i puno prijemnih freq....i nitko nikome nije smetao...hi hi
73's de Leon 9A9L

9a2ri

To su bila vremena
(( CQ kontest i slusamo od 144 na gore ))
Pozdrav 73 Tullio
9A2RI  POREČ
JN65TF