IARU I. Region VHF contest 2009

Started by sm7vzx, 28. August. 2009, 08:45:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a4wt

Evo malo slicica iz portabla ekipe 9A0V
imala majka dva sina jedan pametan a drugi radioamater

9a4wt

evo jos malo
Ovaj na zadnjoj fotki je zapovjednik za logistiku 9a0lala
pozdrav postenom
73 9a2yo,9a4wt,9a5sg i sef pps 9a4lw braca

9A3GE

Pozdrav ekipa....uuu dobra pozicija za EME....sve pusto okolo....? A ono veliko Aluminijsko....? Jel služi...? Kako sam vas čuo na bandu ....dobro služi...!  M.
Martin 9A3GE

9a4wt

Martine dobro i grije

E74GR

Vidim da nema vatre i dima sto znaci da je bilo bez komaraca... :-)   za razliku od onda kada sam ja bio zadnji puta tu sa vama i kada je bilo roda letecih koliko hoces ...

Pozdrav za ekipu !

Jasko E74GR

9a2sb

"Externa memorija" na zidu je prava stvar,tu stane skoro cijeli dnevnik.Klimatizacija radi...samo fale moskitosi....nema ugođaja!?!
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9a3mr

Klima uređaj vam je UFB, sviđa mi se dizajn. 

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9a4wt

Pozdrav Rolando  dobar je samo ima u njemu preko 100 kg posto u sebi  ima jednu gi7 koja gura gs35 tako da iz ft225
ide nekih 7-8 w.Ovaj drugi sto 9a5sg sprema bice malo rasterecen u dvije kutijice.
Komarci su ovaj put bili milosrdni pa se moglo raditi za razliku od 5 i 7 mjeseca kad su mi popili litru krvi sad su mene ostavili da obnovim krv posto su imali 9a2yo i 9a4lw sa svjezom robom.
73

9a4qv

Nađi razlliku
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Čak sam se i ja našao u logu
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9a5cw

eko ti ga na... zidna memorija ili ti ga partial call check ;)

9a2sb

Ma pusti Patrik,što bi Mike reka: "banda razbojnička"......!!!!!!!!Dok su glavinjali nekoliko puta po 24 sata,mogli su krov pokrpati......hi...ili je i to u "rashladnom sistemu"?!?
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9A3GE

A...glavinjali...možda je ovo razlog...? M.
Martin 9A3GE

sm7vzx

Lokacija od HB9EME, imaju preko 400.000 poena...

s53mm

zz

Čini mi se, da je ova lokacija JN35KV (Aiguille du Midi 3842m) sa koje su ranije radili francuzi. Nalazi se izpod Mont Blanca, i izndad Chamonixa, vidi ime slike tm8mb - Mont Blanc.
Ove godine HB9EME su radili iz JN36GU, to je nekih 1600m asl na sjevero-zapadu HB9. Nema nekih viših planina u blizini.
Ranije su radili iz ove lokacije HB9MS, HB2MS, koji su radili isto više od 400k.

http://pagesperso-orange.fr/f5rrs/dxped-tm8mb.html

Matija/S53MM

S53RM