Main Menu

ATV REPETITOR 9AOTVR UCKA

Started by 9a2ko, 24. May. 2009, 07:03:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A3GE

Evo ...radi ...vidimo sami sebe sasvim dobro ! M.
Martin 9A3GE

oe7dbh

Samo napred decki, ne morate biti kao ovi ssvicarci, ali aktivnost je jako vazna !!

9a4qv

Ako ovoga Švicera snimi "čelična HLO" oženit će ga odmah  :D :D

Martine, kakva je to mafijaška poza, snimaš reklamu za TELE2 ?

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A1X

a tko ce sad streamati 9a0tvr na net, kad 9a2ko nis ne prima?
EME enthusiast

9a2ko

Uvaženi prijatelju...zbog toga sam se ja pjenio...vrištao i bunio se....zbog dnevno 200 gledatelja...zbog oduševljenja 1100
gledatelja Novogodišnjeg performansa prijatelja Mladena...zbog...ma mahnucu rukom...Darko mi je rekao "ne budi sebican"....a Martin....znaju i umiju oni,....molio sam da se sa portala ukloni direktan prenos sa mojim znakom.....

Jedna lasta ne cini proljece....HVALA NA PODSJECANJU NA ULOŽEN TRUD..

Eduard

9A1X

ne razumijem zasto ste se svi okomili na Eduarda, umjesto da mu kao pravi radioamateri a ponajvise kao prijatelji dodjete kod njega i vidite sto ne stima sa prijemom. Idemo vidjeti od pocetka, pomozite covjeku i vidite gdje je problem. Ovakvo ponasanje ostalih radioamatera nigdje nisam vidio niti dozivio. Naprosto me sokiralo.
EME enthusiast

9a4qv

A zanimljivo, svakog nešto šokira..
Mene na primjer šokira broj komaraca koji uđe na jednu kino predstavu..
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A1X

Quote from: 9a4qv on 19. November. 2009, 21:47:25
A zanimljivo, svakog nešto šokira..
Mene na primjer šokira broj komaraca koji uđe na jednu kino predstavu..

i jesi li ih izbrojao, da i mene sokira taj podatak?
EME enthusiast

9a4qv

Heinrich Rudolf Hertz

9A1X

EME enthusiast

9A3GE

9A5BS...? neznam ti ime...nisi se potpisao...što te muči...ako si pismen pročitaj par put što je "radioamater" i "prijatelj" napisao o svemu ....? Dole ti je jedan izvadak a ima toga još...samo ne pregledavaš pažljivo stvari na Portalu...prima di aviare lingua...inserisci cervello...u tvom slučaju tastatura..isto mu dođe....a capito...? Ako neznaš što ovo znači...sam si kriv...današnja omladina govori barem 3 jezika .....a Italijanski je jezik Italijanske manjine tu u nas Istri i Rijeci..tutto normale...i tako dalje...! Martin...!
Martin 9A3GE

9A3GE

Yes....iz SAT rx-a spoji se na analognu TV karticu..pa se dobije na PC monitoru slika...sasvim dobra..! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

ATV ...danas naveče....pet ATV-jaša from Fiume...! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

Evo i Adama....portabl rad...iz auta ....! M.
Martin 9A3GE

oe7dbh

Ucka, trenutno stanje unutra.....