Naš prvi ro?endan - VHF/UHF/SHF portal

Started by 9A9T, 18. May. 2008, 16:28:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A9T

Veliko mi je zadovoljstvo da nakon godinu dana ekipi koja je odgovorna i autor ovog portala mogu čestitati na napravljenom, na trudu koji su uložili, znanju kojeg su dali, entuzijazmu...itd, itd... :) :)
Također zahvaljujem svima koji se javljaju i time potiču ostale na rad, ativnost, učenje i usavršavanje u ovom našem hobiju a što je danas u doba trke za novcima, poslom, vrlo teško...svi znate kaj mislim.

Pa tek Robot, kaj reći, nemam kaj nego BRAVOOOO!!!!

Portalu, SRETAN ROĐENDAN!!!
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

AD6IW

9a2ko

SRETNO, BRAVO, NASTAVITE TAKO.
Radost za srce, melem za dusu, pouk za radoznale.
Ruze za obitelj.
Eduard 9A2KO

9a3gj

Danas sam sguštom proslavio godišnjicu portala na mom obližnjem krtičnjaku (Psunj-Brezovo polje) snekolicinom mlađih radio-amatera,jedino je bio problem što nije bilo šampanjca a ni torte.Možda se dogodine na drugu godišnjicu kvalitetnije pripremimo.
Mladen
Mladen-9A3GJ

Daj još jednu rundu ...

9a5st

ČESTITKE,ČESTITKE !!!

Svaka čast!
Ja sam imao dosta toga naućit,a znam da to nije sve.
Samo naprid dobri ljudi!
73 i svako dobro!
9A5ST
Zeky
;)

9A3GE

KONPLIMENTI UPRAVA...ČESTITAMO !  KONTEST : 9A4V....Dobro se čulo ..ha... ? GG...astisusa .. tribalo je stavit antenu..? Rolando...59 ...dolazio ..sve ok...! TEKNIKA : GG..sredjen LNA..jedan...Far I4BJK....bez...LNA ne mrda "S" metar...sos LNA 58...vrlo dobro ..i šum je upola manji nego ovaj sa MGF...pojačanje ..tu negdje....isto ..test u tijeku.? RAZNO : Tom..nigdar te ni bilo..?  Tony..isto..? PRIVITAK : under test zwo stuck ...malošumnovisokofrekventnoantenskopredpojačalo ! M.
Martin 9A3GE

9a3mr

Čestitke ekipi, bravo momci.

Rolando 9A3MR

9A2WA

Pozdrav svim ljudima dobre volje i onima koji takve podržavaju.

Ne možete pojmit kako me veseli forum i portal ,gdje se može
( za sada bez zafrkancije u mozak kao na HRS portalu ),
razmjeniti mišljenje o ovom našem lijepom hobiju.

Svaki dan dobijemo jedan lijepi dan ,a zatim od njega učinimo što nas je volja  :D :D :D :D :D
Mike 9A2WA
Split,najlipši grad na svitu!!!!!!!  (;-p)
AJDE MALO OKRENITE ANTENE PUT DOLI !!!!!!!!!!!!!

http://zoran.mikulka.googlepages.com/ham9a2wa

9a5cw

9a4ww

Alen, 9A4WW

9a3bim

Quote from: 9A2WA on 19. May. 2008, 07:29:59
Ne možete pojmit kako me veseli forum i portal ,gdje se može
( za sada bez zafrkancije u mozak kao na HRS portalu ),
razmjeniti mišljenje o ovom našem lijepom hobiju.
je , gušt je i čitat takve stvari :)

sretan rođendan!!!
"To invent, you need a good imagination and a pile of junk" - Thomas Alva Edison (1847-1931)

9a3qn

Quote from: 9A2TK on 18. May. 2008, 16:28:30
Veliko mi je zadovoljstvo da nakon godinu dana ekipi koja je odgovorna i autor ovog portala mogu čestitati na napravljenom, na trudu koji su uložili, znanju kojeg su dali, entuzijazmu...itd, itd... :) :)

Svaka čast! Godinu dana... prošlo je k'o od šale. Što bi naši kolege rekli "time flies when you're having fun". Samo tako i nastavite!

73
Kristijan
9A3QN