Main Menu

HAMFEST OSIJEK

Started by 9a9c, 10. May. 2013, 08:03:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a9c

POZDRAV
dali netko ide na hamfest u Osijek da prolazi kraj Novske
ako ima jedno mjesto u autu viška...
ja sam zainteresiran..da se povezem...hi
9a9c
đuro

9a2d

Đuro, ako ne nađeš, dođi u DA pa možeš sa mnom i 9a4tt

73 de 9a2d

9a9c

HVALA  VLADO
ali mi nije na ruku
mislio sam ..pošto sam na auto ..putu  Zagreb...Osijek
možda se ko javi
9a9c

9a4vm

Đuro nisi se javio kao što si rekao,a tražiš prijevoz.
Mi  imamo još jedno mjesto slobodno za sada.
73 de 9a4vm-Vlado

9a9c

9a4vm
uvijek izgubim tvoj broj mobitela
daj da te nazovem....onda idem  sa vama
9a9c

9A1IW

Ja sam imao u planu ići, no kako sam ovaj tjedan napravio malo manje od 5000km, mrzi me vidjet auto, a kamo li sjesti u njega. Želim vam svima dobru zabavu i puno fotki kojima ćete nama disidentima prenest dio atmosfere.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718

http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A2B - Boris

9a2sb

......a bilo je veselo i još traje veselje,ajd živili!
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9a4vm

Pozdrav svima.
Bilo je super.Vidjeli smo se sa prijateljima sa svih strana,a nešto se i kupilo i naućilo.
Čestitke organizatorima.
Nešto fotografija može se vidjeti na :
https://picasaweb.google.com/118194866975293173522/11052013Osijek
Do viđenja i slušanja.
73 de 9a4vm-Vlado

9a7pjt

Mora se priznat  da ste konkurencija  Jarunu   ;) . . .

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9a2d

Vlaado, taman sam, gledajući fotografije, pomislio na kletvu  (dabogda ti se kamera smrzla) a ono ti se kamera smrzla (a kud će suza nego na oko) na gospođi, plavokosoj, dugonogoj, tj iz OS koja daje novce. Baš zanimljivo, kako nisi mene usnimio, a bio sam tamo (he, he).
Baš je bilo lijepo, čestitke organizatorima.

73 de 9a2d

9a4vm

Žao mi je prijatelju što nisam "ulovio" tebe,hi.Biti će prilike i drugi put,a ja obečajem potruditi ću se.
Ima još dosta fotografija ali nisu sve za objavu,hi.
73 de 9a4vm-Vlado

9a2d

Imenjače, mene da bi ulovio u radnoj atmosferi ( tj, da se vidi da ja nešto radim) trebao bi ti aparat koji ima ekspoziciju od tisućinku sekunde, taj tvoj je prespor bio.

73 de 9a2d

9a2sb

Eh dragi moji "baboljupci". Zar slika Nr.112 ne otkriva Vladu 9A2D ili je to bio Kefa?!? 8).
Koje li simbolike, na slici iza je TS510,ako je po redu: :tko je stariji,onaj na slici 112 ili onaj na 113? :o
Vlado ,9A4VM,uistinu je ta tvoja "škljocalica" postala Zloćko!Samo da neke gospođe ne prelistaju događanja.
Domaćinima,ekipi 9A1BOP, iskrene čestitke na super organizaciji,a zbog više godina i tradicije Jaruna, neću reči da je bilo bolje nego u Zgb-u :P.
Još jednom hvala pa da se sretnemo i šesti puta dogodine(bili živi pa doživili)!
pozdrav iz Čepina Zlatko/sb
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!