9A Activity 2014

Started by 9a2vx, 16. January. 2014, 21:19:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a2vx

Pozdrav UKV HAMs!
Dva dana do I. kontesta u organizaciji 9A. Nitko ništa ne piše, komentira?
Evo da opet ja krenem
Ove godine ćemo onako polako... Nema prilika za  Brdo. Molim podesite svoj RX na tanašne signale članova RK "Kvarner", a obećavam bit će ih iz raznih lokatora i lokatorića!

73!   Zvone

9A6NDD

Ako vrijeme bude OK, čujemo se na 70CM, 9a6ndd/p... ako ne onda sam od doma na 2M, antena fix na OK/Om pa tko me čuje....

73

9a2vx

9A5G standardno na tri banda, rekreativno, pa ako se čujemo, bit ćemo sretni!

9A4EW

Danas popodne oprema isprobana i istestirana...
9A4V će biti QRV na 2m & 70cm.
GL svima i čujemo se sutra na otvorenju nove sezone UKV natjecanja!

73 de 9A4V Contest team!
73 de 9A4EW, Hrvoje

9A4EW

Dobra večer svima,

Kod nas su problemi počeli na samom početku kontesta. Na Javorniku crkao RX1 i time iz pogona izbačen drugi antenski sistem, zatim neidentificirana smetnja iz gotovo svih smjerova u obliku šuma od S2 do S7, snažan vjetar nam je veći dio kontesta onemogućavao okretanje antenskog sustava. Propagacije užasno loše sa dugotrajnim i dubokim QSB-ima. Mali podbačaj u broju rađenih OK i OM stanica, iz ostalih DXCC ostvaren naš prosjek. WX također neobično, nikada do sada nismo radili prvi period 9A Activity-a a da je vanjska temperatura bila ovako visoka. U Vinkovcima danas umjesto za ovo doba godine normalnih -15C bilo je +15C.

Log:
2m: 115 QSOs i 41385 pts
70cm: 11 QSOs i 2289

73 de 9A4V Contest team   
73 de 9A4EW, Hrvoje

9A6NDZ

Kada će se postaviti tablica rezultata za 2014. godinu?

9A2HM

Kreso

9A2HM

...a zašto bi bila več kreirana kad za ulazak u plasman treba raditi najmanje 3 perioda ???
Kreso

9A6NDZ

Samo pitam kad će biti bez ljutnje molim.

9a7pjt

Kao da   je  prva liga   ;) !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9A2HM

Bit će kreirana nakon 3. perioda...
LP
Krešo
Kreso