ALPE-ADRIA VHF 2012

Started by 9A4HP, 03. August. 2012, 13:45:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

9a7pjt

Bravo ,

pohvale za ekspeditivnost ;).

Sad mozes na godisnji do VI 2013 ;D !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9a6c

Ma koji GO, iden ja u penziju, na mladima svit ostaje ;)
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a4m

Gorane tnx!
Izvrsno si odradio preuzete obaveze HRS-a oko organizacije AA natjecanja.

Dakako, UKV natjecanja ima još dovoljno. "Natječaj za contest direktore" i dalje je otvoren  ;)

Mate 9A4M

9a4m - jn85ei

9a6c

Mate, ako smin primijetit ovaj otvoreni poziv malo je neoprezan...šta ćeš kad navale aspiranti ???

Ali šalu na stranu ljudi, isto bi bilo lipo da se još nas uključi malo u igru, posao nije ni težak ni dosadan, a veliko je olakšanje UKV menadžeru i robot-makinjisti, jer kad pogledate koliko tih contesta ima u toku godine, skoro da bi se čovjek samo time trebao baviti, a nisu contesti sve - farovi, reptetitori, band plan, visoka politika, međunarodna suradnja...UKV je dosta zahtjevna i kompleksa materija postala.

Ja sam eto uletio kao prva rezerva, odigrao svojih pet minuta, ali ka i svi igrači na zalasku karijere, bolje otić dok se još pamti zadnji gol, nego da te posli rastižu po trač rubrikama ;D

Dogodine će AA bit po meni još zanimljiviji, raznovrsniji i bogatiji pa ako nas i prilike posluže kao zadnje dvije godine, bit će svega za svakoga.

Stojte mi dobro, ja se iden polako fudrat i sredit logu za zimski san :P
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)