Main Menu

CY0X QSL

Started by 9A6R, 07. November. 2008, 08:38:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A6R

Konačno stigla CY0X(Sable isl.) QSL-ka za veze na 50 MHz.Ja sve potvrdio,sad triba lovit nove,hi.

73,9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a5cw

Bok, super...
jel netko dobio mozda FJ5DX direkt? Meni je Phil obecao poslati ali jos nista - moja je otisla prije 2 mjeseca.
Inace ne da mi se slati direkt pa ko meni prvi onda ja njemu (Phil je inzistirao da mu ja 1 posaljem QSL-ku).
W7GJ mi je uredno vratio moje dolare nazad u kuverti.
CU2AF salje QSL-ke direkt i ne trazi $$, zeli samo neku lijepu markicu na omotnici.
CY0X nisam jos ni poslao, TO5E uredno odlaze via direkt.
73

9A6R

73 Patrik
Nisam radio FJ5DX sa S.B. ali sam nakon dužeg čekanja primio njegovu kartu sa F. SV.Martina.Mark 9A8A mi je rekao da također čeka karticu.Znači treba malo strpljenja sa nekim OM-ima.
I CY0X sam čekao od 6 mjeseca.Inače ES sezona je ovdje bila slaba,nešto malo Kariba,USA i CY0X.Sve zajedno dosta mršavo.Nadam se boljim otvaranjima u 2009.

GL,73,9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a3nm

Pozdrav !

I kod nas se još uvijek čeka FJ5DX !!! Poslano u 7.mjesecu ali mislim da je prerano !
Isto tako i PJ2BVU, naime PJ2BVU je imao nekih problema sa poštom pa sada ima drop mail
adresu u Floridi !!
Nadam se da će stići !
CY0X stigao prije cca mjesec dana ali potvrdjeno samo jedno polje iako je bilo
govora o aktivnosti iz 2 različita lokatora (FN93 i GN03 ako se nevaram) !???
No na QSL karti nema spomena o tome !!?? Čudno !

73 Saša 9A3NM (9A1CCY/9A5Y)

9a5cw

Bok, tnx za info.
CY0X mislim da se nisu micali sa lokacije zbog loseg WX-a, PJ2BVU nazalost nisam uspio uloviti kao ni 5J0M, 9Z, 9Y, HI8, YV :(
  Ove sezone odradjeno 80 DXCC (mozda koja vise), iz EU nikako da odradim ZA,3A,C3.
USA otvaranja su bila OK, nisam ih stigao uloviti u prvom dnevnom otvaranju oko 13:00 lokala pa sam morao cekati
drugo ili trece otvaranje oko 00:00 lokala (QRL ujutro).
Azia je isla za mene jako slabo, ali sam ipak uspio odraditi par novih, jos uvijek cekam prvog JA :))

Ima negdje CY0X PDF prezentacija pa mozda tamo pise nesto o drugom lokatoru iz kojeg su morali raditi.

U principu prateci indikatore na bandu, uz dobru antenu i jako puno slobodnog vremena dalo se odraditi preko 100DXCC ove Es sezone. Evo mog score-a do 1.08. 2008
http://www.tamrinki.fi/6m/mresults.php nazalost pregled loga vise nije dostupan.

Sri za offtopic, 73 de Pa3k