Main Menu

paypal

Started by 9A3AG, 04. June. 2007, 21:40:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A3AG

Hojla svima koliko vas ima.

Vidjeh da je netko napisao da je problem sto se placa paypal-om. Mislim da to vise nije problem ako imas Master card. Znam da je neko vrijeme bio problem sa 9A i paypal-om ali ja sam u posljednja 2 mjeseca uredno mogao platiti.

Nadam se da je ovo mnogima korisna informacija.

73 do slusanja (tko zna na kojem bandu HI)

Sasa, 9A3AG

9A2HM

Bok Saša!
Moj komentar je bio za "Paypal" da je problem jer treba proci proceduru uclanjivanja i registracije, nije jednostavno kao kad se placa direktno karticom, ali je zato puno puno puta sigurnije!
I sam sam korisnik Paypal servisa i jako sam zadovoljan, ali bojim se da je za samo jednu transakciju prekomplicirana registracija.
U svakom slucaju taj Paypal (Plati drugu) je jako dobra stvar, jos kad bi i mi mogli primati lovu bio bi savrsen!!!
Kreso

9a3bim

možeš primat pare ako napišeš da si iz slovenije...  ;)
"To invent, you need a good imagination and a pile of junk" - Thomas Alva Edison (1847-1931)

9A3GE

Ha .....za testiranje paypal-a naručeno je u Hong Kongu 2 komada DDS-a po smiješnoj cijeni od 3.95 Us Doloresa....i stiglo direkt doma ! Radnja radi...samo nofci i Amer Expr ili slično i sve je na raspolaganju ? Saluti ! Martin
Martin 9A3GE

9A1IW

Quote from: 9A2HM on 04. June. 2007, 22:02:35
U svakom slucaju taj Paypal (Plati drugu) je jako dobra stvar, jos kad bi i mi mogli primati lovu bio bi savrsen!!!

Može se primati lova, ako se pare spuštaju na Visu... Amex ide samo za terećenje i plaćanje.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718

http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A2B - Boris

9A2HM

Quote from: 9A1IW on 22. October. 2013, 15:08:33
Quote from: 9A2HM on 04. June. 2007, 22:02:35

Može se primati lova, ako se pare spuštaju na Visu... Amex ide samo za terećenje i plaćanje.
Ljudi pa jel vi vidite datum kad sam ja to napisao???
Kreso

9a7kxp

U,vidi vraga pa prošlo je 6 (šest) godina i nekoliko mjeseci. :)

73 Hristo 9a7kxp

9A3GE

DDS MODUL ? Martin
Martin 9A3GE