IARU 1.Region UHF/SHF contest 2009

Started by 9a5st, 29. September. 2009, 05:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a5st

Čini mi se da se iz bunkera bolje radi na 70cm,nego na 2m !
Budemo se sredili za 2010 sezonu,posebno na 23cm.
Čini mi se da imamo najdužu vezu u Hrvata...DR9A.
Dvoje S5 Čarlija standardo dostupni .
Toliko mi je ušlo u uvo ono Čarli,da če mi se sljedeća prinova(ako je bude)zvat Čarli...Hi!
Od naših Adam fantasičan...gromoglasan,čist...bravo majstore!
E da nam je posudit par stvari od susida...di bi bio kraj !
Još 9A CW pa zimski san!
73 de 9A5ST
Zeky

s55m

Zeky, naš PA za 23cm je došao iz 9A :)

9a3bim

Quote from: 9a5cw on 07. October. 2009, 07:25:21
Quote from: 9a3bim on 06. October. 2009, 22:09:24
9a7p : 2 qso, oba sa s57c ... jedan po danu na 432, (antena gledala kontra u krov), drugi u 01:30h local tajm (nešto feštali ( rodjendan od 8mm  :) ), na 1,2 GHz  :) rekord iz rupe (Pazin / Pisino / Mittenburg) ...
Jura, sa onako postavljenim antenama me čudi da si uopće napravija vezu  :o Čestitke i aplauzi

Quote from: 9a4qv on 10. October. 2009, 23:56:50
Bunkerasi NIL QSO drugi dan, šteta..
9A7P NIL qso, ekipa se sjetila raditi kad padne mrak :-))

QV
4qv: @ ne nego se ti sjetiš ići na brdo po danu, mislim tko je to još vidio :D
5cw: @patrik te su antene tako pomno postavljene da čuju par I snagatora preko roofbounce, i ove čarlije ... od čarlija samo onaj sa 7 odgovorio ... inače ostaje još ova mala antena za 13cm koja ce kad tad odraditi nekog s ove konfiguracije via asfaltbounce :D a lmr400 kabel u velikim petljama doprinio boljem rxanju na 1,2 :D

73 :D

p.s. - adame ima šta korisnog u onom tx-u ?
"To invent, you need a good imagination and a pile of junk" - Thomas Alva Edison (1847-1931)

S59GS

73,SVIMA .
ČESTITKE ZA PROGRAM KOJI PREGLEDAVA LOGOVE ZA UKV KONTESTE,MISLIM,DA JE JEDAN OD BOLJIH.....
SAMO MOGLO BI JOŠ NEŠTO,DA SE UNESE U TA PROGRAM,JER MI SE ČINI,DA BI MOGLO DOČI DO NEKIH GREŠAKA KAO,ŠTO MI SE ČINI KOD JEDNE VEZE,( MALO SAM IŠAL GLEDAT VEZE,KOJE NISU PRIZNATE,PA MI JE PADLA JEDNA VEZA)
U LOGU KOD GREŠAKA AKO NEKI POGLEDA 9A5KK IMA POD BROJEM MISLIM DA JE POD BROJ 69 JEDNA VEZA :
YA -PREFIKS   LOKATOR MU JE KN15..   ; E TO BI BIO VJEROVARTNO PRVI QSO SA AFGANISTANOM NA 432 A DA MU JE VEZA NEPONIŠTENA...                                 SLAVKO
73 GS

9A2HM

Pozdrav Slavko

Pošto poznajem logiku našeg Robija, mogu ti odgovoriti.
Robi je napravljen tako da sam točno odradi samo onaj dio posla koji je njemu 100% jasan po njegovoj logici, a za ostalo stavi "?".
Onda smo ostavili mogućnost da admin doda još svoju logiku i na kraju dođu sugestije i primjedbe sa strane, koje adminu promaknu, pa se to onda provjeri i napravi ispravka.
Za sada admin još nije zavirio u referentnu tablicu gdje odmah na prvi pogled vidi da YA nikako nije u KN lokatoru.

U svakom slučaju hvala za pohvale i za ukazanu grešku koju Robi ne razumije.

73 de K
Kreso

9a3sm

Bravo ROBIJEV pobočniče ... uhvati se posla ..hahahahah
Pozdrav prijatelju i samo naprijed ...
Za danas sam se "naoštrio" pa ako ne napravim 50-70 veza neću poslati log ...hahahah ... naravno šala...
Možda se čujemo
VY 73 de Mato - 9A3SM

9a3sm

Opsss. .... greška ... za sutra ... nisam gledao ...
Mato

9a2ga

Tražio sam danas nešto po net-u pa naletio na ove prijavljene rezultate iz priloga.

Ne znam da li postoje negdje i službeni rezultati ?!? Ima li tko link ?
Znam da na našoj stranici imamo 9A plasman ali zanima me ovaj generalni.

73 de Boris 9A2GA
Member of HRS, RK 9A1ADE, RK 9A1WFF, ARRL, AMSAT NA, AMSAT UK