Brodski kontest

Started by 9a4wt, 16. May. 2010, 12:02:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a4wt

Na koju se adresu salje dnevnik za Slavonsko Brodski kontest i koje su propozicije
9a4wt
imala majka dva sina jedan pametan a drugi radioamater

9a6jrz

Propozicije su vidljive na njihovim web stranicama

www.9a1jsb.hr

9a4wt

Nemogu otvoriti propozicije ali svaka cast na organizaciji kontesta samo malo mi je glupo da na zvanicnim sajtovima HRS-a nema ni rjeci o tome i zasto
niste koristili robota za obradu dnevnika.
73
imala majka dva sina jedan pametan a drugi radioamater

9a2sb

Propozicije su "ispod kune".
Edi file dostavljen na 9a1jsb@hamradio.hr
GL
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9a6jrz

Propozicije su u PDF obliku (Adobe Reader).
Između 20:00 i 20:35 je zamjenjen izgled njihove web stranice :)

Za par minuta mogu srediti i pregled propozicija unutar same web stranice (biti će postavljeno do 21:10). To što nije tamo to je moj previd jer sam mislio da je dovojno staviti u PDF obliku (kao što je i na www.radioamateri.com).

9a6gwf

ŠTOVANI KOLEGE!
Pošto sam još predsjednik RAU "JELAS" i jedan sam od " onih malih" radioamatera,koji su molili za pomoć Predsj.HRS-a i UKV
"šefa" da nam pomognu(9a1jsb) za ovu godinu obraditi logove i dopuste u terminu 16.05.2010.održati contest povodom DANA ŽUPANIJE BRODSKO-POSAVSKE(jer smo samo tako mogli dobiti neka financijska sredstva od županije),a i pokrovitelj je ŽUPAN Brodsko - posavske županije,odgovor UKV "šefa "je bio negativan,a i na pismenu zamolbu I.O.HRS-u,dobili smo "službenu"odbijenicu e-mailom,da ne smijemo održati contest toga datuma(u suprotnom snosit ćemo posljedice).Ipak većina I.O. RAU"JELAS",donijela je odluku bez obzira na posljedice,da će se contest održati,jer on ne nanosi sramotu i radu HRS-a nego samo probitak radioamaterizma u Hrvatskoj i u svijetu. Napominjem da je tražena pomoć samo za ovu u tome terminu,a poslano je i pismo namjere I.O HRS-a,za sljedeće godine da nam nađu termin kada bi krenuo tradicionalni Contest
pod nazivom "DAN BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE(i za svaku iduću godinu broj godine).
OVO VAM ODGOVARAM KAO OPERATOR U SVOJE IME NE KAO PREDSJEDNIK RAU"JELAS",DA NEBI 9A1JSB IMAO PROBLEMA POSLJE OVE MOJE IZJAVE.
OD KAKO SMO OSNOVANI (2007.god),nismo  od HRS-a dobili nikakvu pomoć,a nitko se nije ni interesirao kako uopće radimo ,gdje smo smješteni ,sa kakvim se problemima susrećemo itd.
Ali mislim da radioamateri koji su aktivni na UKV natjecanjima znaju koliko smo aktivni i koliko radimo.
Gospoda koja neznaju koliko radimo ,neka odu na Web stranicu RAU"JELAS" i vidit će od osnivanja udruge što smo napravili.
Eto zato nisu stavljene propozicije na HRS-ovoj stranici usprkos tomu što su službeno poslane u HRS.
Unaprijed se ispričavam ako sam ovom izjavom nehotično nekoga uvrijedio.
S štovanjem!!
9a6gwf_Ivan!!   JOŠ JEDNOM PODVLAČIM DA JE OVO MOJA PRIVATNA IZJAVA ,NE KAO PREDSJEDNIKA RAU"JELAS"

9a6jrz

Iznenađen sam koliko ima malo prijavljenih logova.
Krajem tjedna planiram poslati obavijest na više foruma ako to ovako ostane (neprimjećeno)

9a6jrz

Samo da podsjetim na rok prijave logova za VHF natjecanje Dan "Brodsko-posavske županije 2010".
Nadopunjene su propozicije tako da sada ima više pehara :)

Peharom (ili plaketom) i diplomom bit će nagrađene po tri prvoplasirane postaje u SVIM  kategorijam. Diplomom sa naznačenim osvojenim mjestom će biti nagrađeni PRVIH DESET učesnika u svim kategorijama koji na vrijeme pošalju dnevnike održanih veza.

Ostatak propozicija se može pogledati na službenim stranicama RAU Jelas - 9A1JSB

9a4mf

Malo logova
na našu veliku žalost dosta UKV natjecatelja ne čita web stranice za VHF, pa stoga nisu znali za natjecanje RK "Jeas"
ja sam slučajno razgovarao sa jednim vrlo aktivnim amaterom na 2m koji se iznenadiokada sam ga pitao dali je poslao log u Brod  ::) ;)
nadam se da je poslao log i obavijestio sa kojima je bio u kontaktu

Lijepi pozdrav iz Lipika

73 de Miro