Main Menu

Antunovo 2007

Started by 9a4mf, 03. July. 2007, 17:58:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

9a4mf

???  Pozdrav svima, molim pomoć!

Iz Lipika u UKV takmičenju Antunovo 2007 su sudjelovala 4 pozivne oznake! Logove sam poslao na vrijeme na navedene obje adrese, potvrdu nisam dobio. Pretražujući po internetu sam naišao na neslužbene rezultate navedeneog takmičenja, i uvidio da 4 loga iz Lipika nema u neslužbenim rezultatima, tj. nisu uvršteni?. Ponovno šaljem sva četiri loga posebno na jednu pa drugu navedenu adresu, opet odgovora nema. Što dalje, počeo sam tražiti na T-portalu tel. brojeve od takmičarske komisije, nema niti jednog člana u imeniku niti na 988!!!!???  Pitam se sada kako reklamirati da sam poslao dva puta na vrijeme logove za takmičenje i dali više sudjelovati u takmičenjima ovakove organizacije, kada na email nitko ne odgovara a nigdje se nisu udostojili napisati kontakt telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????
Nadam se da ću dobiti odgovor iz Našica!
Vy 73 de Miro 9A4MF! ???

9a4vm

Pozdrav Miro.
Kad sam ja poslao logove dobio sam ovakav odgovor:

(Pozdrav
Izvinjavam se zbog "malog" zakasnjenja o potvrdi prijema loga posto sam iznenada zavrsio u bolnici KBC Rebro.
Eto logovi su uredno stigli i uvedeni, sad ovosi o administratoru stranice kada ce biti objavljeni nesluzbeni rezultati, a posto ja moram ponovo u bolnicu gdje cu biti do 06.07. rokovi za zalbu i ostalo ce biti produljeni.
Za sada toliko pa se cujemo

73 de 9a7kws, darko)

Mislim da će biti sve u redu.
73  9a4vm-Vlado
73 de 9a4vm-Vlado

9a4mf

Vlado zahvaljujem!
No neslužbeni su rezultati objavljeni na web-u Jelisavac, a logova nema. No problem je riješio 9A7KM Milan sinoć, ima broj nekog kolege pa me nazvao 9A6JBF Zdenko i dao svoju email adr gdje sam to poslao. Problem je što se Zdenkovo prezime piše Nagy a ja sam tražio Nađ. Ipak je riješeno, lijepi pozdrav svima, vy 73 de Miro! ;)